New Space Rentals

Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Aanhuurmakelaar Rotterdam

Met NewSpace Buy to Let gaan we samen op zoek naar nieuwe ruimtes en nieuwe manieren om geweldige plekken te creëren voor verhuur in Rotterdam. Onze Expert-Eyes speuren naar de meest unieke vastgoeddeals en stellen een solide, op maat gemaakte Business Case op.

Investeer

Laten We Samen Jouw Verhuuravontuur Beginnen!

Of je nu een klein herinrichtingsproject hebt of een complete renovatie plant, we beheren jouw vastgoedtransformatie van begin tot eind. Onze VerbouwCoach zorgt voor het interieurontwerp en de bouwbegeleiding om de ruimte optimaal te benutten.

Het resultaat? Een eersteklas huurwoning in hotelstijl, perfect voor expats, en ondersteund door een solide businesscase voor duurzaam hoogwaardig verhuur, zowel voor korte als lange verblijven.

Investeer met vertrouwen, want onze experts gaan hand in hand met jou op zoek naar het perfecte vastgoed. Hier is wat we voor je doen: we creëren een vastgoedprofiel met een doordachte business case en een risicoanalyse op maat. We houden rekening met jouw doelen, beschikbaar kapitaal, vastgoedprijzen en investeringsrendement.

Laten we bij het begin beginnen - met een goed gesprek en een warme kop koffie of thee. We maken kennis en bespreken vrijblijvend de verhuurmarkt in Rotterdam. We kijken naar de cijfers, stellen een solide business case op, en maken een risicoanalyse voor jouw toekomstige investering. Het begint allemaal met een goed gesprek en een dosis enthousiasme om samen jouw vastgoeddromen waar te maken.

Wij zijn er om jouw renovatie- en verhuurdoelen te realiseren. Of je nu renoveert om te verkopen of om te verhuren, wij zijn gespecialiseerd in het transformeren van woningen voor expats en professionals.

Dit is wat we voor je doen:

  • Ontwerp, budget, en bouwbegeleiding voor elke renovatie
  • Volledig ingerichte oplevering bij renovatie-einde
  • Promotie, inclusief wervende teksten en online plaatsing
  • Volledig locatiebeheer, inclusief onderhoud en technische zaken

Benieuwd naar de beste renovatie-aanpak? Boek een gratis 30-minuten consult op locatie en laten we samen aan de slag gaan!

Met ons woningbeheer hoef jij je geen zorgen meer te maken over huurders - dat regelen wij! We bieden een breed scala aan services, van financieel beheer tot technische ondersteuning en zelfs aanwezigheid bij VvE-vergaderingen.

Kortom, wij zijn jouw betrouwbare vastgoedadviseurs die altijd voor je klaarstaan. Laat ons de details regelen, terwijl jij ontspannen kunt genieten van je investering!

nl_NL