New Space Rentals

Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Vind je Perfecte plek met onze aanhuurmakelaar!

Stop met die eindeloze zoektocht, laat ons je helpen jouw droomwoning in Rotterdam te vinden. Geen gekke fratsen meer; wij begeleiden je zodat je de ideale woning in jouw budget kunt kiezen en snel van je nieuwe stek kunt genieten.

Je Persoonlijke Gids

Wij assisteren je bij het selecteren van de beste NewSpace binnen jouw budget

We gaan niet alleen een fantastisch nieuw thuis voor je zoeken maar maken er ook een plezierige ervaring van.
Met onze aanhuurbemiddelingsservice bieden we een stressvrije zoektocht. We helpen je bij het samenstellen van een top-notch kandidaat-dossier om snel in actie te komen, want dat is van het grootste belang.

Handige tips: Zorg ervoor dat je budget kraakhelder is, zodat je precies weet dat je reageert op woningen die binnen jouw financiële mogelijkheden vallen. Verzamel je documenten! Het draait niet alleen om je salarisstrook. We dragen het keurmerk #VerhuurVeilig wat betekent dat we jouw profiel optimaal screenen en presenteren.

Sta open voor mogelijkheden: Soms kan je droomwoning in een andere verpakking komen dan je aanvankelijk had gedacht. Ontdek met ons de diverse opties.

Prioriteer je Must-Haves. Niet alles kan, zeker in een competitieve markt. Stel duidelijk je ononderhandelbare vereisten vast, of het nu gaat om de locatie, de ruimte of de voorzieningen. Dit helpt ons om je zoektocht perfect af te stemmen op jouw behoeften.


Op zoek naar je droomhuis in Zuid-Holland?
Geen zorgen, wij staan voor je klaar!

Jouw Persoonlijke Vastgoedontdekker

Bijna altijd de perfecte match voor je nieuwe woning.

We zetten ons lokale netwerk in om geen enkele kans onbenut te laten. Je bent op de juiste plek om je eigen NewSpace te ontdekken.

Een Complete Verhuisservice
We geven een nieuwe draai aan jouw ruimte, niet alleen door de juiste huurwoning te vinden, maar ook door een nieuwe levensstijl te creëren. Jij bepaalt welke extra diensten je nodig hebt om je verhuizing soepeler dan ooit te laten verlopen.”

Wij regelen de communicatie en plannen tot wel 5 bezichtigingen voor je.

Jouw Persoonlijke Aanhuurmakelaar begeleidt en is aanwezig bij alle bezichtigingen.

Kun je er niet persoonlijk bij zijn? Geen probleem! We organiseren een video-oproep, maken foto's en nemen een video op. Zo beleef je de bezichtigingen alsof je er zelf bij bent.

Voorkom overbetalen. Hoe? Begin met een realistisch budget dat bij je past. Wij staan klaar om je te adviseren en je verwachtingen te managen, zodat je precies weet welk soort woning je kunt verwachten op basis van je budget en behoeften.

Onderhandelen
Wij nemen het gesprek voor je over, zodat jij tijd bespaart. We zorgen ervoor dat de woning past bij je wensen en budget. Soms is er meer mogelijk."

We zorgen voor een veilige huurervaring door zowel huurders als verhuurders te screenen.

☛ Wettelijke Controle
We houden ons aan de wet, controleren juridische en fiscale zaken en zorgen ervoor dat de huurwoning aan alle vereisten voldoet. Veiligheid voorop!

☛ Op Maat Gemaakt Contract
We stellen een op maat gemaakt huurcontract op dat voldoet aan de Nederlandse huurwetgeving, zodat zowel jij als de verhuurder goed beschermd zijn."

Verhuisdag in orde
Voordat je verhuist, bezoeken wij de accommodatie om te zorgen dat alles gereed is voor jouw aankomst. We checken of de plek schoon en netjes is, of alles heel is, en of je direct kunt intrekken. We sturen je ook een lijst met benodigdheden die al aanwezig zijn in de accommodatie, zoals kussens, lakens en toiletartikelen, zodat je weet wat je nog moet meenemen.

Aansluitingen voor energie en wifi
Op de verhuisdag zorgen wij ervoor dat alle essentiële voorzieningen, zoals gas, water, elektriciteit, tv, internet en telefoon, perfect werken."

Sleuteloverdracht
Eindelijk, de sleutels zijn van jou! Ons team is er om je persoonlijk te verwelkomen, je op de hoogte te brengen van huis- en veiligheidsregels, en je te vertellen over handige weetjes in de buurt.

Overdracht met Inventaris & Inspectie
We zorgen ervoor dat alles precies is zoals afgesproken in je huurcontract. Tijdens de overdracht maken we een lijst van alle spullen met hun staat en noteren we eventuele gebreken. Je zet je handtekening voor de sleutels en deze lijsten, en dan ben je klaar om te genieten!"

Welkom nieuwkomers! Ontdek Rotterdam met onze NewSpace Gids.

Registraties en Verplichtingen
We helpen je bij alle administratieve ins and outs die je nodig hebt om je leven in Nederland en Rotterdam te beginnen.

BSN-registratieaanvraag.
Aanvraag voor DigiD online diensten.
Openen van een persoonlijke bankrekening.
Mobiele telefoonabonnementen.
Lifestyle-assistent: schoonmaakdienst, internationale school, kinderopvang, sportschool, autolease, parkeervergunning, openbaar vervoergids, fietsverhuur.
Verzekeringen, huisartsen, apotheken, tandartsen.


Lokale tips: waar te winkelen, uit te gaan, te werken en te studeren, hoogtepunten van aankomende evenementen.
En natuurlijk, wat je beter kunt vermijden!

nl_NL