New Space Rentals

Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Flexibele personeelshuisvesting

Of je nu gedeelde accommodatie zoekt voor ‘projectmedewerkers’ met een kort verblijf in Rotterdam, of individuele accommodatie voor ‘lange-termijnmedewerkers,’ NewSpace heeft de oplossing voor je!

Flexibele, kwalitatieve huisvesting voor je personeel is van groot belang

Laat NewSpace personeelshuisvesting services zich ontfermen over de tijdelijke huisvesting van je werknemers

Het is een kosteneffectieve manier om je personeel te huisvesten zonder gedoe.

Maak van NewSpace jouw Personeelshuisvesting Manager en bereik de doelen van je HR-team. Wij zorgen voor veiligheid, efficiëntie, organisatie, en kosteneffectieve huisvesting. Van appartementen tot vrijstaande woningen, we toveren diverse woningtypen om tot comfortabele, volledig gemeubileerde verblijven.

Onze Personeelshuisvesting Service omvat:
– Verhuur van volledig uitgeruste en gemeubileerde woningen
– Contractafhandeling en financiële transacties
– Luchthaven-/treintransfers
– Incheck- en uitcheckservice
– Schoonmaak en wasdiensten
– NewSpace welkomstpakket
– Gevulde koelkast
– Koffie-/theefaciliteiten
– Huisregels en veiligheidsinstructies
– Informatie over de buurt
– Contract- en kort verblijf verificatie
– Stads-/vervoersgids (inclusief OV-kaart)
– Stadsfietsverhuur
– Autoverhuur en parkeervergunning.”

We vinden de perfecte huizen voor jouw team, zonder steen onberoerd te laten. Dus, zeg maar dag tegen hotels en geef je medewerkers hun eigen stukje NewSpace.

Heb je vragen? Laat je e-mail achter, en we nemen contact met je op.

Volledige Service, Onbezorgd Verhuizen
Bij NewSpace maken we ruimte op maat voor jouw medewerkers. We bieden aangepaste diensten voor expats om de perfecte accommodatie in Rotterdam te vinden. Jij bepaalt welke extra services je nodig hebt om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen."

We rekenen slechts 20% van de maandelijkse huur als vergoeding voor zakelijke verhuur en vastgoedbeheer.

Onze service zorgt ervoor dat jouw werknemers zich 'snel thuis' voelen, terwijl alles veilig en soepel geregeld is.

Denk aan ons als jouw geheime wapen voor probleemloos woningbeheer voor jouw team!

Bij NewSpace Rentals starten we met het maken van jouw persoonlijke Personeelshuisvesting Bedrijf - zoekprofiel. Binnen 3 werkdagen introduceren we je aan de perfecte huurwoningen, met een oog voor vastgoed en eigenaarssituatie.

We zijn echte expat-experts en nemen graag de tijd om je bij te praten over alle 'ins en outs' van huisvesting in Nederland. En het beste deel? Dit is allemaal inbegrepen in onze Personeelshuisvesting Service. Laat het avontuur beginnen!

Bij Newspace regelen we de hele bezichtigingskermis, met maximaal 5 geweldige accommodaties om te ontdekken.

We kunnen persoonlijk met je meegaan als je wilt, of je op afstand begeleiden. Als je er niet fysiek kunt zijn, hebben we een paar coole trucs in petto: videobellen, foto's, en video's, zodat je alles kunt ervaren en geen detail mist. Het beste deel? Jij bent nog steeds de regisseur van je huuravontuur!

Voorkom dat je te diep in de buidel tast en zorg ervoor dat je budget in lijn is met je wensen. Wij zijn er om je bij te staan en realistische verwachtingen te scheppen, zodat je weet wat je kunt verwachten binnen je budget.

Onderhandelingen

Laat ons voor je praten en de huurwoning van je dromen binnenhalen, precies zoals jij dat wilt voor je personeelshuisvesting."

We zorgen voor een veilige en soepele huurervaring door zowel huurders als verhuurders te screenen.

☛ Juridische Check-Up

We gaan tot in de puntjes om te zorgen dat je woning legaal kan worden verhuurd. We houden ook een oogje in het zeil voor eventuele verdachte zaken.

☛ Persoonlijke Huurovereenkomst

Onze op maat gemaakte huurovereenkomsten zorgen ervoor dat zowel huurders als verhuurders tevreden zijn en voldoen aan de Nederlandse wetgeving en beleid.

☛ Inventaris en Inspectie We zorgen ervoor dat je goed bent voorbereid door je een lijst te geven van basisbenodigdheden die niet worden geleverd door de accommodatie, zoals kussens, lakens, enz.

☛ Check van de Ruimte We inspecteren de accommodatie persoonlijk om ervoor te zorgen dat deze schoon en klaar is voor jou als nieuwe bewoner. We controleren alles, van sloten tot warm water en verwarming, om er zeker van te zijn dat alles perfect werkt voordat je aankomt.

☛ Energie- en Wi-Fi-Verbindingen Op de dag van je verhuizing zorgen we ervoor dat alle benodigde nutsvoorzieningen, zoals gas, water, tv, internet, telefoon en televisie, zijn aangesloten en klaar voor gebruik.

Sleuteloverdracht

Wij zijn er persoonlijk om je te verwelkomen en je alle ins en outs van het huis en de veiligheid te vertellen, inclusief het gebruik van apparaten, sloten en algemene zorg. We wijzen je ook op de vluchtroute en wat te doen in geval van nood.

Inventaris & Inspectie

We controleren of alles in de woning aanwezig is zoals afgesproken in het huurcontract. Tijdens deze overdracht maken we een inventarislijst van alle aanwezige items en hun staat, en we noteren eventuele defecten. Je tekent voor ontvangst van de sleutels en de inventaris/inspectielijst.

Voor de nieuwelingen! Krijg ons welkomstpakket met de NewSpace Gids naar een bruisend Rotterdam.

Nu, laten we serieus zijn, we staan klaar om uw medewerkers te adviseren en te begeleiden bij alle registraties en verplichtingen die nodig zijn om een geweldig, legaal leven in Rotterdam te beginnen.

- BSN-registratieaanvraag
- Aanvraag voor DigiD online diensten
- Openen van een persoonlijke bankrekening
- Mobiele telefoonabonnementen
- Levensstijlondersteuning: schoonmaakdiensten, internationale school, kinderopvang, sportschool, autolease, parkeervergunning, openbaar vervoersgids, fietsverhuur
- Verplichtingen: verzekering, huisarts, apotheek, tandarts
- Lokale inzichten: ontdek de beste plekken voor boodschappen en deals, krijg tips voor aankomende evenementen, zoals waar je moet zijn op Nieuwjaarsdag en Koningsdag.
- En natuurlijk, we delen ook wat je beter kunt vermijden!

Als NewSpace Property Management het zakelijke huisvestingsbeheer op zich neemt, betekent dit dat uw HR-team wordt ontlast van het behandelen van accommodatieproblemen voor uw medewerkers. NewSpace zal 24/7 het belangrijkste aanspreekpunt zijn voor alle huisvestingszaken.

Dit is wat we aanbieden als onderdeel van ons Property Management:

- Professioneel beheer van de accommodatie
- Financieel en administratief beheer
- Inkomstencontrole van huurders via screening
- Expatgidsdiensten
- Beheer van inkomende huurannuleringen en uitchecken
- Onderhoud en technisch beheer
- 24/7 hotline voor technische zaken en onderhoud
- Onderhoud van communicatie met de huurder
- Periodieke huisinspecties
- Vertegenwoordiging bij VvE-vergaderingen
- Coördinatie van grote onderhoudswerkzaamheden
- Betrouwbare en efficiënte service
- Betrokken vastgoedadviseur
- Meerwaarde voor uw eigendom
- Extra services (tegen extra kosten)

NewSpace Rentals Beheertarief:
20% van de maandelijkse huur als vergoeding voor het beheer van expat-eigendommen."

nl_NL