New Space Rentals

Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Betrouwbare inschrijvingen

Of je nu gedeelde accommodatie zoekt voor ‘projectmedewerkers’ met een kort verblijf in Rotterdam, of individuele accommodatie voor ‘lange-termijnmedewerkers,’ NewSpace heeft de oplossing voor je!

Gratis inschrijving bij NewSpace!

Op jacht naar je droomhuis in Rotterdam?

 Bij NewSpace begrijpen we de expatwereld als geen ander. Al onze communicatie en documentatie zijn beschikbaar in zowel het Nederlands als het Engels. Bovendien helpen we je graag bij Nederlandse processen, zoals het activeren van wifi en energie.

Klaar om te gaan! Bij NewSpace begrijpen we de behoeften van Expats & Professionals. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze huizen ‘klaar om te gaan’ zijn, zodat jij je direct kunt settelen. #TurnKeyReady”

NewSpace Rentals
Geweldig netwerk

We vinden bijna altijd jouw droomhuis. Samenwerken is ons ding, we laten geen enkele steen onomgedraaid.

Jouw Persoonlijke Agent

Binnen 24 uur na registratie staat jouw 'one point of contact'-agent voor je klaar. We starten meteen de zoektocht naar jouw ideale huis. En wanneer je een keuze maakt, zorgen we voor heldere contracten en helpen je met de aansluiting van nutsvoorzieningen, internet en tv.

Screening voor rust!

Bij NewSpace zorgen we voor een zorgvuldige screening om ervoor te zorgen dat jij en de verhuurder met een gerust hart kunnen verhuizen. Geen grappen hier! We controleren alles, van documenten tot inkomsten, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Dat wil je niet missen!

Boek vandaag nog een gratis 30-minuten consult 

nl_NL