New Space Rentals

Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Hey daar, Verhuurtopper!

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de crème de la crème van huurders – hoogopgeleide expats die jouw woning omarmen. Dankzij ons uitgebreide netwerk matchen we jou met de perfecte huurder. Dus, waar wacht je nog op? Registreer je als verhuurder bij NewSpace Rentals en start jouw verhuurreis met een glimlach. Het beste geheim? Laat ons je woning beheren en maak hem ‘Expat-ready’. Vraag ons hoe!

Verhuren

New Ways To Your Space

Of je nu een ‘grote vis’ bent of een ‘kleine vis’ in vastgoed, wij geven je de vrijheid om je woning om te toveren tot een winstgevend avontuur. Samen bekijken we de opties en vinden we de perfecte verhuurtactiek en huurder voor jou. Wij zijn jouw persoonlijke geldgoeroes, met oog voor rendement. Vertrouw op onze renovatie- en verhuurexpertise – jouw woning wordt altijd volgens de nieuwste regels en wetten verhuurd.

En het beste van alles? Met ons verhuurmanagement heb jij geen gedoe met huurders, dat regelen wij! Dus, laat ons je inspireren met onze ervaringen en handige tools. Ontdek vandaag nog hoe NewSpace Rentals jouw wereld kan veranderen!

0
+
Projecten gedaan
0
+
Jaren ervaring

Onze diensten

Waar kunnen wij jou mee helpen

Verhuurbemiddeling

Breng de rust terug in je woning! Kies voor Expat verhuur in Rotterdam, waar we huurders verwelkomen die voor langere tijd blijven, van 6 maanden tot 2 jaar. Onze lijst met kwalitatieve kandidaten staat klaar, en we zorgen voor zorgvuldige screening en juridisch solide verhuurovereenkomsten. Verhuur met vertrouwen en gemak!

Verhuurmanagement

Jouw superheld voor verhuur en beheer, zonder de startkosten! Wij matchen jouw woning met de ideale huurder, zorgen voor screening, incasseren de huur en regelen juridisch solide huurovereenkomsten. Bonus: je houdt je handen vrij én profiteert van fiscale voordelen uit box 3. Probleemloos verhuren was nog nooit zo makkelijk!

Expat Ready | Verbouwcoach

Wij zijn de go-to experts voor woningverhuur aan expats en internationale studenten in Rotterdam en omgeving. Samen beoordelen we of jouw woning klaar is voor een 'Expat-ready' upgrade. Kleinere veranderingen? Geen probleem, met onze hulp is je woning in no-time klaar voor verhuur! Voor grotere aanpassingen hebben we onze Verbouwcoach.

NewSpace Rentals, dé specialist in het omtoveren van woningen tot perfecte verblijven voor expats, professionals, en internationale studenten, of het nu voor kort of lang verblijf is, van 3 maanden tot 5 jaar. We spotten enkel de crème de la crème huurders voor jouw woning. Dit betekent grondige screening, met waterdichte huurovereenkomsten in zowel het Nederlands als Engels, voor vaste of onbepaalde termijnen, en stipte ontvangst en vrijgave van de huurinkomsten.

Verhuren via NewSpace Rentals is synoniem aan het naleven van de Nederlandse huurregels en wetten, om zowel huurders- als eigenaarsrechten te respecteren. NewSpace Rentals - Voor Verhuur met een Veilige Knipoog!

Met ons woningbeheer hoef jij je geen zorgen meer te maken over huurders - dat regelen wij! Dat betekent meer tijd voor de leuke dingen in het leven. Wij zijn jouw vastgoedgoeroes, financiële tovenaars, en technische helden, alles in één. Laat ons jouw woning verzorgen terwijl jij ontspannen achterover leunt. Betrouwbaar, betrokken en altijd beschikbaar - dat is ons woningbeheer!

• Beheer vastgoed
• Financieel en administratief beheer
• Controle huurinkomsten
• Beheer inkomende huurders annuleringen / uitchecken
• Onderhoud & technisch beheer
• Hotline voor technische zaken en onderhoud
• Contact onderhouden met huurder
• Beheerscontrole
• Extra diensten (tegen extra kosten)
• Bijwonen VvE-vergaderingen
• Begeleiden groot onderhoud
• Betrouwbare dienstverlening
• Betrokken vastgoedadviseur

Wij zijn jouw renovatie-guru's, klaar om jouw huis om te toveren tot een droomplek voor bewoning of verhuur. Van ontwerp tot oplevering, wij zorgen voor een sprankelende transformatie. Of je nu renoveert om te verkopen of om te verhuren, wij maken het makkelijk. Laat je verrassen door onze creativiteit en boek een gratis 30 minuten consult op locatie. Je woning verdient het!

Onze flexibele pakketten

Verhuur bemiddeling

1 MAAND FEE

Bye Bye Verhuur-Stress, Hello Happy Month!

DE BESTE DEAL!

Woningbeheer & verhuur

GEEN FEE VOORAF

De Supergoede Deal: Geen voorafgaande kosten voor woningbeheer & verhuur!

Advies per onderdeel

Start From

PRIJS OP AANVRAAG

Ontdek samen de prijs: advies dat bij jou past!

nl_NL