New Space Rentals

Inhoud bewerken
Klik op de knop inhoud bewerken om de inhoud te bewerken/toe te voegen.

Over ons

0
+
Professioneel beheer

voor gelukkige woningen

NewSpace Rentals
NewSpace Rentals

Het team van NewSpace Rentals

 

Gedreven door een vurige passie voor het optimaliseren van stedelijke ruimtes, zijn wij de perfecte match voor het energieke leven van stadsmensen. Met onze expertise transformeren en beheren we huurwoningen en brengen we deze tot hun volle potentieel, verfraaid met een vleugje elegantie.

NewSpace Rentals: Ruimte die voor jou werkt!

Bij NewSpace Rentals geloven we in transparantie en kwaliteit. Wij worden er blij van als zaken goed geregeld zijn, voor jou voor ons. We zijn aangesloten bij de branchevereniging VBO, gecertificeerd in het SCVM-kwaliteitsregister en dragen het Keurmerk VerhuurVeilig. 

01

Deskundigheid

We blijven up-to-date dankzij permanente educatie.

02

Conflictoplossing

De Geschillencommissie biedt bescherming.

03

Gedragscodes

We volgen strikte beroeps- en gedragscodes.

04

Zekerheid

Transparant. huurproces met uitgebreide screening van huurders en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Meet the Team

Meet With Our Team

Nicolette Lohman

Makelaar en interieur design

Mijn roots liggen in de wereld van marketing, maar mijn passie heeft me op een andere weg geleid: de wereld van verbouwen en vastgoed. Hierbij onderscheiden wij ons als makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in afbouw en interieurontwerp. Dit heeft geresulteerd in prachtige woningen voor zowel huurders als verhuurders. Met deze achtergronden kan ik jouw woning doelgericht onder de aandacht brengen bij de juiste gewenste huur of koop doelgroep. Of het nu gaat om het uitstippelen met welk interieur ontwerp we wie aan gaan spreken, een doeltreffende (online) marketingstrategie voor jouw huis of portfolio, het creëren van opvallende video’s en aansprekende woningteksten, het ontwikkelen van een huisstijl, website of juiste huurderscommunicatie voor jouw gebouw, je kunt mij met een gerust hart die taak toevertrouwen. Ik zet me in om van een 9 een 10 te maken en blijf op zoek naar New ways for your Space. Ik geloof in een vernieuwende aanpak van makelaardij, waarbij diverse disciplines naadloos samenkomen voor jouw voordeel.

 

Dila van Noort

Makelaar en relocater


Met meer dan 10 jaar aan ervaring in hospitality en sales, en zelf afkomstig uit bruisend Singapore, breng ik een unieke internationale touch naar de tafel.  De hoge service behoeften van internationals weet ik als geen ander, en kan daar als makelaar en relocator naadloos op inspelen. Mijn aanpak is hands on, resultaat gedreven en oplossingsgericht.  Altijd een notitieblok met een to-do list bij de hand. Ik regel het. Maar in die lijstjes is er altijd ruimte vrij om te socializen. Ik ben graag in contact met mensen. Geen mooier gevoel om iemand te laten landen in een nieuwe woning en hun dagelijkse leven in de stad.

Erik van Roojen

Financieel- en technisch Beheer

Ik heb al jaren ervaring in Financiën, eerder bij Ernst. & Young. En ben ook actief als lid van de VvE van mijn eigen woongebouw. Snelheid is een passie, zowel op de motor als op het werk in het versnellen van processen.  Onze missie is simpel: veilig (ver)huren, fantastische woonruimtes en succesvolle afspraken. We weten hoe belangrijk het is om administratie, financieel- technisch beheer zorgvuldig en tegelijkertijd soepel en snel te laten verlopen, zowel voor huurders als verhuurders. Ik vind het heerlijk om eraan bij te dragen om dit efficiënt in beweging te houden.

Emma Peters

Juniormakelaar en binnendienst

Fris uit de HBO studie Vastgoed & Makelaardij en nu in combinatie met mijn studie bouwkunde bij TU Delft

heb ik mijn startbaan bij NewSpace Rentals gevonden. NewSpace Rentals is geen typische verhuurmakelaar. Dat kennis in afbouw en interieurontwerp in de mix zit om huurders woongenot met geweldige woningen te geven vind ik een aanwinst. Vooral transformaties van gebouwen vind ik interessant. Ik mag in Aanhuur- en Verhuur Young Professionals begeleiden met hun zoektocht naar een woning en de helpende hand bieden. Met veel vraag en schaars aanbod is dat soms een lastige opgave. Het vereist kennis, snelheid en het juiste netwerk om die passende woning te vinden en te huren. Het is een kick als het lukt om de juiste woning of huurder te vinden.  De sleuteloverdracht is een feestelijk moment!

Lula

Onze vrolijke kantoorhond

Lula brengt zo’n 2 à 3 dagen per week vreugde in ons team. We geloven sterk in het creëren van aangename omgevingen. Haar aanwezigheid op kantoor is een groot succes. Ze heeft niet alleen een speciale plek in ons hart veroverd, maar ze heeft ook een positieve invloed op de werksfeer. Het aaien van een hond zorgt voor ontspanning en stimuleert creatieve gedachten. Bovendien genieten onze gasten ervan Lula te ontmoeten wanneer ze ons bezoeken. Sommige van onze internationale huurders missen hun huisdieren van thuis. Lula herinnert ons eraan om goed voor onze (dieren)vrienden te zorgen.

Onze Company Vission

Wij streven ernaar om opvallende, duurzame ruimtes te creëren in het bruisende Rotterdam

nl_NL